Vereniging van eigenaren

Vereniging van eigenaren

Een totaalpakket aan onderhoud

Niets is fijner dan voor al uw onderhoudswerkzaamheden bij één leverancier terecht te kunnen. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen of verzoeken. Een aanspreekpunt dat één op één de gevraagde actie kan doorzetten. Dat kan bij Klaver Drie.

Schoonmaak

In de ochtend starten de schoonmakers met het regulier schoonmaakonderhoud van uw complex. Zij weten precies wat hun te doen staat door het gedetailleerde schoonmaakprogramma dat wij samen met u hebben opgesteld. Met behulp van de nieuwste schoonmaakmiddelen –en materialen en ondersteund met de juiste diploma’s en jarenlange ervaring zorgen zij ervoor dat u thuis komt in een schoon appartementencomplex.

Controle

De frequente schoonmaak werkzaamheden worden periodiek gecontroleerd door één van onze controleurs. Zij hebben een opleiding VSR-DKS gevolgd bij SVS dé brancheopleider van Nederland. Niet alleen wordt hierbij gelet of de afgesproken werkzaamheden zijn uitgevoerd, maar wordt er ook gekeken naar mogelijke verbeterpunten.

Specialistische reiniging

Periodiek komt er een team opgeleide vloerspecialisten om uw vloeren machinaal te reinigen, overige laagfrequente werkzaamheden uit te voeren en mogelijke aandachtspunten vanuit de DKS controle uit te voeren.

Glasbewassing

Twee weken voor aanvang van de werkzaamheden wordt u door onze Officemanager op de hoogte gesteld van de exacte datum, zodat de bewoners niet verrast worden door onze glazenwasser voor hun ramen. De werkzaamheden worden volgens de thans geldende wet –en regelgeving uitgevoerd met inzet van onze eigen hoogwerkers. Uw ramen worden streeploos schoon en de kozijnen en venterbanken worden afgenomen.

Controle

Steekproefsgewijs worden de werkzaamheden gecontroleerd middels een WPI (werkplek inspectie) waarbij niet alleen de kwaliteit maar vooral ook op veiligheid gecontroleerd wordt. De veiligheid van onze medewerkers en die van derden is te allen tijde ons uitgangspunt.

Extra diensten

Schilderwerk

Ons opgeleid schildersteam verzorgd met toepassing van de meest hoogwaardige verf, inzet van ons hoogwerkerpark en bereikbaarheidsmaterialen het schilderwerk tot in de puntjes! U hoeft niet van te voren de glazenwasser af te zeggen. De schilders worden door ons geïnstrueerd over de risico’s van het werken op hoogte op uw complex en krijgen instructies over de al dan niet aanwezige gevellift. Ook wij zijn gebaat bij uitvoering zonder spatten op het glas of op de vloeren, want dit gaat anders ten koste van de glasbewassing of schoonmaak. Met mooie kozijnen wordt de glasbewassing meer gewaardeerd en strak geverfde muren zorgt voor een betere kwaliteitsbeleving van de schoonmaak. En samen met onze glasbewassing kunnen wij u een verlengde garantie op het schilderwerk geven, door de wetenschap dat uw kozijnen goed onderhouden worden.

Gevelreiniging –en onderhoud

Een schone gevel is een absolute meerwaarde voor uw wooncomplex. Het gevel reinigen wordt door onze gevelspecialisten uitgevoerd. Op basis van een MJOP wordt het onderhoud vastgesteld. Ook kunnen wij de gevel gedurende langere tijd beschermen tegen vuil en weersinvloeden. Afhankelijk van de ondergrond wordt uw gevel gecoat of geïmpregneerd, ook wel hydrofoberen genoemd.

Het complete ontzorgen

Huismeester

Klein technisch onderhoud, oplossen van storingen, ontvangen en begeleiden van leveranciers, toezicht op naleving van de huisregels, mailafhandeling, onderhoud, zomaar een greep uit de taken van de huismeester. Ervaring is hierin een pre maar een prettige omgang en een goede communicatie een goede nummer twee. Onze ervaren huismeesters nemen u werkelijk al het werk uit handen en zijn de ultieme toevoeging op zorgeloos woonplezier!

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?