Centraal bij het ontwerpen van het onderhoudsplan dient als uitgangspositie het feit dat uw object een voor alle publieksgroepen representatief gebouw dient te zijn. Het in optimale staat houden van uw objecten zorgt voor tevreden eindgebruikers en op de langere termijn voor kostenreductie en waarde optimalisatie van het object.

Eindgebruikers
U heeft de verantwoordelijkheid over veel gebouwen waarvan geen één gebouw hetzelfde is en verschillende doelgroepen als eindgebruiker heeft. Huisvest het gebouw bedrijven, woningen of instelling. De wensen en eisen lopen uiteen. Bij het ontwikkelen van het onderhoudsplan, productienormen en in te zetten werkmethodieken wordt daar terdege rekening mee gehouden. Er wordt een op maat gemaakt onderhoudsplan samengesteld, waarin duidelijk staat beschreven welke werkzaamheden in welke frequentie worden uitgevoerd. Een schoon resultaat zorgt voor tevreden eindegebruikers

Kostenreductie
Een op maat gemaakt schoonmaakprogramma zorgt voor een langere levensduur van de bouwelementen, het stelt de uitvoering van grote onderhoudskosten uit en voorkomt onvoorziene kostenposten door schadeherstel.

Waarde optimalisatie
Klaver Drie heeft alles in huis om uw gebouwen in optimale staat te brengen en te houden. De kennis vanuit de afdelingen Schoonmaakonderhoud, Gevelonderhoud, Schilderwerken en Specialistische diensten worden gecombineerd om een PvA op te stellen om het gebouw in optimale staat te brengen maar hierin wordt ook aangegeven wat ervoor nodig is om het gebouw door de jaren heen de gewenste representatieve uitstraling te laten behouden.

Meer service
Een 0-beurt ofwel schoonmaakoplevering. Bij wisseling van huurders wordt de ruimte leeggeruimd, vloeren en behang verwijderd, kleine (technische)reparaties worden uitgevoerd en de ruimte wordt schoon opgeleverd.

Bouwoplevering. Voor het bouwschoon opleveren van uw gebouw na de bouw. Mogelijk gevolgd door uitvoering van een 0-beurt om alles in optimale staat te brengen.

Een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP). U heeft voor jarenlang een begroting klaar op basis van een duidelijk onderhoudsplan. Kijkt u voor meer informatie op Totaalonderhoud.

Huismeester. Voor klein technisch onderhoud. Aanspreekpunt voor de eindgebruiker. Verlengstuk van uw dienst uitvoering. Controle. Zie voor meer Huismeester.

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?