Natuursteen polijsten

Een glanzend en beschermd resultaat

Luxueuze uitstraling
Alle natuurstenen vloeren zijn onderhevig aan gebruikersslijtage. De vloer wordt dof, loopbaden worden zichtbaar en kleine krasjes ontstaan. Ook komt het maar al te vaak voor dat bij nieuw opgeleverde panden de vloeren tijdens de bouw niet goed afgedekt zijn, of dat de vloeren niet op de juiste manier opgeleverd worden waardoor u niet kunt genieten van de luxe uitstraling die uw natuursteen wel kan bieden.

Optimalisatie van uw vloer

Door het polijsten van de vloeren worden kleine krasjes verwijderd en wordt de vloer op glans gebracht, zodat de vloer weer een nieuwe uitstraling heeft. De behandeling vindt in vier fases plaats om er zo voor te zorgen dat de juiste glans bereikt wordt en u hiervan nog jarenlang kunt genieten.

1. In de eerste fase wordt uw vloer nat ingezet en met een grove diamantpad opgeschuurd. Hierdoor wordt de toplaag van de steen verwijderd, waarna deze een open structuur heeft. De steen oogt na deze fase dan ook mat.
2. In de tweede fase wordt de vloer behandeld met een iets fijnere diamantpad. Deze fase zorgt ervoor dat de structuur van de steen weer iets gaat sluiten. De steen krijgt na deze fase al iets van zijn oorspronkelijke glans terug.
3. De derde fase is de laatste fase van het polijstproces. Met een fijne diamantpad wordt de steen op hoge toeren weer op glans gebracht. De structuur van de steen is na deze fase gesloten en de steen heeft weer al zijn glans terug.
4. De vierde fase betreft het aanbrengen van bescherming zodat u jarenlang van ons resultaat en van uw vloer kunt genieten. In deze fase gaan wij de vloer impregneren. Het impregneren zorgt ervoor dat de steen water, vuil en olie afstotend wordt. Hierbij kan nog gekozen worden voor een kleurverdiepende impregneer, mat glas of hoogglans impregneer. Afhankelijk van het soort natuursteen zullen wij u een advies doen. Indien gewenst ook proefstukken zetten, zodat u kunt bepalen wat u het mooiste vindt.

Wij garanderen u de laagste prijs voor de juiste kwaliteit. Wilt u uw vloer weer glanzend hebben, neem dan contact met ons op voor het beste advies. Wij komen graag een keer langs om de staat van uw vloer te beoordelen, en u te voorzien van een vrijblijvende offerte.

IMG-20151005-WA0002

IMG-20151005-WA0003

IMG-20151005-WA0005

 

 

Natuursteen polijsten referenties

Natuursteen polijsten
Natuursteen polijsten
Natuursteen polijsten
Natuursteen polijsten
Natuursteen polijsten
Natuursteen polijsten

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?