Nano-coating

Kozijnen, vensterbanken en gevelbeplating niet van nieuw te onderscheiden

Nano-coating

Aluminium en kunststof
Aluminium raamkozijnen, aluminium vensterbanken. Ooit verkocht als onderhoudsvrij met een lange levensduur, is het voor een ieder al een langere tijd duidelijk dat dit niet opgaat. Kunststof en aluminium kozijnen zijn in vergelijking met houten kozijnen onderhoudsarm, maar beslist niet onderhoudsvrij.

Aluminium en kunststof kozijnen die niet worden onderhouden in overeenstemming met de voorschriften kunnen al na twee jaar zichtbare tekenen van verkleuring (verkrijting) vertonen. Het oppervlakte laten coaten levert direct een verbluffend resultaat op. De kleur komt weer helemaal terug, een glanzend resultaat en een jarenlange (5-10 jaar) bescherming. De kozijnen en vensterbanken zullen niet van nieuw te onderscheiden zijn. Ongeacht hoe erg verkrijt de kozijnen en vensterbanken ook zijn.

Duurzaam
De nano-coating heeft een duurzaam resultaat. Niet alleen heeft de coating een levensduur van 5 –tot 10 jaar, maar is de coating ook slijt- en kleurvast en vocht- en weerbestendig. De coating is zelfs graffiti bestendig. Vanzelfsprekend zijn de onderdelen na behandeling eenvoudig te reinigen en kan bij eventuele schade ook plaatselijk worden hersteld.

 

P1050108

Lift nano

VVE-HOOGKADE-NANO-GLAS-21

Nano-coating

Nano-coating
Nano-coating

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?