Lift coating

Nooit meer vlekken en vingertasten

Lift coating

Liften van RVS
Tegenwoordig worden bijna 9 van de 10 liften geheel of voor het overgrote deel uitgevoerd in RVS. Schitterend natuurlijk maar zeer vlekgevoelig. Daarbij komt dat de het reinigen en oppoetsen van het RVS zeer arbeidsintensief is. Een ander nadelig punt is dat de liften vaak 1 –tot 2 keer per week worden gepoetst. Een natte jas tegen de wand staan direct na uitvoering zorgt al voor een aantal dagen ergernis. En niet te vergeten alle vingertasten…

Nano-coating
Met de nano-coating wordt rvs, aluminium, verzinklagen, gecoate ondergronden en kunststof beschermt tegen het intrekken van vocht en vuil. Het oppervlak wordt Hydro- en oleofoob waardoor vocht en vuil afgestoten wordt. Daarna is het oppervlak zeer makkelijk te reinigen en heeft het een perfecte –en egale glansstraling. En nooit meer vlekken of vingertasten.

Behandeling
De gehele lift wordt gereinigd met een voorreiniger op basis van speciale alcoholen, die zich onderscheiden door een zeer hoog vuiloplossend vermogen. Daarna wordt de nano-caoting aangebracht. De coating is na een paar uur uitgehard, en u beschikt over een mooie rvs lift!

 

Lift nano

Voor de duidelijkheid omlijnd met
met rood. Maar het mag duidelijk
zijn dat uw rvs als nieuw wordt en
niet meer vuil wordt.

Lift coating

Lift coating
Lift coating
Lift coating

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?