Impregneren vloeren

Jarenlange bescherming

Vloeren impregneren

Noodzakelijk
Een mooie vloer net na het plaatsen ervan. Maar dan wordt de vloer de ruimte in gebruik genomen en raakt de vloer bevuild. En dan komt u erachter dat de vlekken niet op de vloer zitten, maar er diep in zijn gedrongen.

Het komt helaas nog te vaak voor dat er een mooie en vaak ook dure natuurstenen vloer wordt aangeschaft zonder dat de vloer direct geïmpregneerd wordt of de klant überhaupt wordt ingelicht door de leverancier dat het impregneren absoluut noodzakelijk is.

Impregneren
Natuursteen heeft een open structuur, ze zijn poreus. Vuil en vet dringt in de poriën van de steen. De vloer wordt daarom eerst grondig machinaal gereinigd om alle vervuiling te verwijderen. Dit is noodzakelijk zodat het impregneermiddel goed “pakt” op de vloer.

Door het aanbrengen van het impregneermiddel worden de poriën dichtgezet en wordt de vloer water en vuil afstotend en is de vloer makkelijker te onderhouden.

Impregneren met speciale eigenschappen
Impregneermiddel is in principe kleurloos. Maar er zijn keuzes. Zo kunt u kiezen voor een impregneer met hoogglans en matglans of voor een kleurverdiepende impregneer. Deze versterkt de oorspronkelijke kleur en structuur, waardoor de steen kleuriger en levendiger lijkt.

 

IMG_2340

natuursteen polijsten

 

Door Klaver Drie geïmpregneerde vloeren

Impregneren vloeren
Impregneren vloeren
Impregneren vloeren

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?