Huismeester

Ontzorgt!

Huismeester

Communicatie
Als aanspreekpunt voor alle uiteenlopende zaken binnen uw VvE, is uw huismeester zowel telefonisch als digitaal via e-mail bereikbaar. Even vanuit uw luie stoel een mailtje versturen met een attentiepunt. Uw huismeester beantwoord uw mail bij ontvangst en koppelt terug na uitvoering. Of als er direct actie gewenst is kunt u te allen tijde telefonisch contact opnemen.

Vaardig
Uw huismeester beschikt over de juiste vaardigheden om klein technisch onderhoud zelf uit te voeren. Schilderwerkzaamheden zijn geen probleem en hij beschikt over de juiste instelling om het reilen en zeilen binnen een VvE aangenaam te maken. Vanzelfsprekend worden al uw aanvragen en op –of aanmerkingen in overleg direct afgehandeld. Ervaring De huismeester beschikt over jarenlange ervaring. Er zullen weinig dingen zijn die de huismeester nog niet heeft meegemaakt en weet dus overal raad op. Deze kennis deelt hij dan ook graag met u, vraag hem voor advies mocht u met vragen zitten. En wij brengen u graag in contact met bestuursleden van VvE’s die al jaren met veel plezier beschikken over een huismeester.

Contactpersoon voor toeleveranciers en voor uw technisch beheerder
In een VvE gebeurd veel. Maakt u gebruik van vaste toeleveranciers, dan kan er rechtstreeks gehandeld worden tussen de toeleverancier en de huismeester. De huismeester zorgt voor toegang en begeleiding maar ook voor toezicht. Uiteraard is het voor de technisch beheerder ook handig om op de hoogte te zijn van de activiteiten binnen de VvE. Niet alleen zorgt de huismeester voor de toeleverancier, maar bericht ook aan uw technisch beheerder.

Ontzorgen
U wordt geheel ontzorgt. Vaak merkt u hier maar weinig van totdat het niet gebeurd. Denk bijvoorbeeld aan deurdrangers die goed worden afgesteld, lampen die blijven branden, kleine schilderwerkzaamheden die worden uitgevoerd, technische storingen die worden verholpen etc.

Calamiteiten
En bij calamiteiten altijd bereikbaar en direct aanwezig. Gesteund door een grote gespecialiseerde organisatie is de huismeester iedere calamiteit de baas en kunnen benodigde herstelactiviteiten op professionele wijze direct plaatsvinden.

IMG_0755

schilder

Onze huismeesters

Huismeester

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?