Conserveren aluminium

Uw gevel terug op kleur, glanzend en beschermd

Aluminium conserveren

Reiniging gevelbeplating

Beplating wordt eerst gereinigd. De beplating wordt eerst met schuim ingezet. Door de schuim kan het product gelijkmatiger inwerken. Schuim blijft langer en beter op de beplating zitten en door deze gelijkmatige inwerking wordt de beplating effectiever gereinigd. Tussentijds wordt het product gereactiveerd door bewerking van een schrobpad of schuimborstel. Na voldoende inwerktijd wordt de beplating afgespoten/gespoeld.

Reiniging Aluminium kozijnen
De kozijnen worden eerst ingezet met een licht zure reiniger en vervolgens geschrobd. Na reiniging worden de kozijnen afgespoeld.

Reinigen en conserveren kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen worden met één product in één handeling gereinigd en geconserveerd door deze op te poetsen. Het product wordt met een doek ingezet en opgepoetst. Na deze handeling is uw kozijn weer als nieuw en direct voorzien van een beschermingslaag.

Conserveren Aluminium Beplating en Kozijnen
Jaren geleden op de markt gebracht als onderhoudsvrij. Helaas blijkt na minder dan 10 jaar dit toch niet waar te zijn. Aluminium wordt dof en zeker bij gekleurd aluminium is de verkrijting duidelijk zichtbaar.

Na reiniging wordt het aluminium geconserveerd. Dat wil zeggen voorzien van een beschermingslaag. Het conserveermiddel brengt de oorspronkelijke kleur weer terug en beschermt de ondergrond voor meerdere jaren. Afhankelijk van de weersinvloeden.

P1050108

2014-04-29 12.54.15

Conserveren aluminium

Conserveren aluminium
Conserveren aluminium
Conserveren aluminium

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?