Anti-graffiti coating

Voer het ontmoedigingsbeleid en voorkom graffiti

Bescherming
Na het reinigen van de gevel kan de gevel voorzien worden van een permanente –of semi permanente coating. Ook hier is het weer belangrijk dat de caoting ademend is. Dat wil zeggen het moet vocht van binnen wel naar buiten laten, maar vocht van buiten mag niet naar binnen kunnen.

Semi –permanente anti-graffiti coating
Deze coating is kleurloos en ademend. Op het moment dat er een graffiti gezet wordt op de Semi-permantente coating, kan dit eenvoudig worden verwijderd. Na verwijdering moet de coating weer opnieuw aangebracht worden.

Permanente anti-graffiti coating
Een blijvende coating. Graffiti wordt gemakkelijk verwijderd. Wel is het zo dat na een aantal reinigingsbeurten de coating in zijn geheel verwijderd moet worden en opnieuw moet worden aangebracht. Ervaring leert echter dat de “kunstenaar” niet een tweede keer voor niets een kunstwerk gaat aanbrengen. Inhoudend dat de coating dus jaren meegaat.

Ontmoedigen
Voor beide coatings geldt dat de graffiti spuiter direct door heeft dat hij te maken heeft met een behandelde ondergrond. De verf pakt niet en druipt grotendeels direct naar beneden. Een maken van een “mooi” kunstwerk wordt hierdoor onmogelijk gemaakt en de kunstenaars worden ontmoedigd.

 

foto 10 (1)

foto 10 (2)

Gevelcoating

Anti-graffiti coating
Anti-graffiti coating

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?