Specialistische diensten

Hogedrukreiniging & het ‘onder gecontroleerde druk’ reinigen

Specialistische diensten

Uw pand wordt blootgesteld aan luchtvervuiling en verschillende weersomstandigheden, wat ervoor zorgt dat het exterieur vuil, grauw en/of groen wordt. Roetaanslag, vuil, algenaanslag en graffiti, zijn voor iedereen een doorn in het oog en niet op de laatste plaats voor u!

Klaver Drie heeft door haar jarenlange ervaring, opgeleid personeel en de juiste materialen, alles in huis om het exterieur van uw pand er weer als nieuw uit te laten zien.

Diensten onder Specialistische diensten

Nano-coating

Nano-coating

Door het aanbrengen van de Nano-coating wordt oud verkrijt alluminium weer als nieuw. De Nano-coating brengt niet alleen de oorspronkelijke kleur terug, maar beschermd voor jaren achtereen.

Lift coating

Lift coating

RVS liften, heel mooi totdat het in gebruik wordt genomen. Door het coaten wordt het RVS als nieuw! Maar veel belangrijker nog, het wordt niet meer vuil. En wordt het dan toch vuil. Doekje erover en klaar!

Anti-graffiti coating

Anti-graffiti coating

Na het aanbrengen van de anti-graffiti coating pakt de graffiti niet en loopt direct bij aanbrengen naar beneden. De eventueel achtergebleven verf is makkelijk te verwijderen.

Hydrofoberen gevel

Hydrofoberen gevel

Bescherm uw dak en gevel tegen water en vorstschade door de bouwdelen te laten impregneren. Daarnaast zorgt de behandeling voor afpareling van water waardoor vervuiling tegengegaan wordt.

Impregneren vloeren

Impregneren vloeren

Na de machinale reiniging van de vloer wordt de vloer geïmpregneerd. De vloer wordt water en vuil afstotend waardoor de vloer langer schoon blijft.

Conserveren aluminium

Conserveren aluminium

Het conserveren van de aluminium bouwdelen zorgt dat de kleur weer terug komt. De bouwdelen worden weer als nieuw en blijven goed beschermd.

Huismeester

Huismeester

Een direct contactpersoon in uw gebouw die zelfstandig handelt, helpt, repareert en uitvoert, zodat de bewoners ongestoord kunnen wonen.             .    

Vloeren conserveren

Vloeren conserveren

De vloer wordt machinaal gereinigd, verzegeld en voorzien van twee lagen conserveringsmiddel. De vloer is weer beschermd en mooi!

Natuursteen polijsten

Natuursteen polijsten

De natuurstenen vloer wordt in 4 fases gepolijst m.i.v. diamant pads. Eerst worden alle krassen verwijder en vervolgens gepolijst tot glans resultaat.

Graffitiverwijdering

Graffitiverwijdering

Graffiti verwijderen op diverse manieren van alle ondergronden zonder de ondergronden te beschadigen. Uw gevel wordt weer schoon.

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?