Sanitaire ruimtes

Dieptereiniging. Een schoon en veilig gevoel

Sanitaire ruimtes

Extra hygiëne

Vaak dienen sanitaire (natte) ruimtes te voldoen aan verhoogde hygiëne eisen (AQL, HACCP). U kunt hierbij denken aan grootkeukens, toiletgroepen, douche -en badkamers. Een dieptereiniging is de perfecte toevoeging op het reguliere schoonmaakonderhoud. Onderdelen worden losgekoppeld alvorens de gehele ruimte chemisch doormiddel van foam gereinigd wordt. Vervolgens worden de losse onderdelen geheel gereinigd en gemonteerd. Resultaat: Een geheel schone ruimte!

(Groot)keukens

Vuil, vet en stof komt helaas overal. Ook achter het keukenapparatuur, in hoeken, scharnieren en (kit)randen. Tijdens de reguliere schoonmaak kan niet overals bij worden gekomen of wordt niet altijd alles bereikt. Derhalve valt het aan te bevelen om eenmaal per jaar een dieptereiniging te laten uitvoeren. Onze werkzaamheden worden altijd uitgevoerd conform de thans geldende wet -en regelgeving voedselveiligheid (HACCP)

Sanitair

Een schoon en verzorgd toilet is een gastvrij gebaar richting uw gasten, en een gebaar van dankbaarheid richting uw medewerkers. Hoe goed het reguliere schoonmaakwerk ook wordt uitgevoerd, op termijn wordt u geconfronteerd met stankoverlast en verstoringen. De schoonmaker komt niet overal bij door de montage van de onderdelen. En urine krijgt toch de kans in de voegen te zijpelen.

De urinezouten, fecale residuen en kalkaanslag zijn een broedplaats voor bacteriën.  Ter voorkoming van problemen en een langere levensduur is een periodieke dieptereiniging gewenst. Voor aanvang van de dieptereiniging worden kranen, toiletten, afvoeren, toiletbrillen, wastafels, spiegels urinoirs etc. losgekoppeld zodat een grondige chemische reiniging mogelijk is. Daarna worden alle losgekoppelde onderdelen gereinigd en gemonteerd.

 

DSC_0028

DSC_0029

DSC_0030

DSC_0032

Sanitaire ruimtes

Sanitaire ruimtes
Sanitaire ruimtes

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?