Dagschoonmaak

dagschoonmaak

Dagschoonmaak

Nog al te vaak staan managers negatief tegenover het schoonmaken gedurende werktijd. Medewerkers worden gestoord tijdens hun werkzaamheden, de schoonmakers kunnen niet overal bij, ruimtes zijn bezet of net schoongemaakte natte vloeren worden belopen.

Logische gedachtes, maar zijn deze wel terecht. En als de vooroordelen al kloppen, wegen deze dan wel op tegen de voordelen. Klaver Drie is van mening dat de nadelen absoluut niet opwegen tegen de voordelen van de dagschoonmaak, mits juist geïmplementeerd.

Een duidelijk plan
Vooraf worden alle ruimtes geïnventariseerd en de gebruiksfrequentie vastgesteld. Op basis van deze gegevens wordt het schoonmaakprogramma ontwikkeld die wij samen met u aanpassen en vaststellen.

Schoner
Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat de eindgebruikers meer begrip en waardering krijgen voor de schoonmaak als gezien wordt dat er wordt schoongemaakt. Sterker nog, eindgebruikers worden minder grote vervuilers. En dat stelt de schoonmaakdienst instaat nog beter schoon te maken.

Hervervuiling
Gedurende de dag vindt er vanzelfsprekend hervervuiling plaats en dat is uiteraard niet gewenst als toevallig net die grote potentiele opdrachtgever binnenkomt. Dan wilt u dat uw gebouw representatief is voor uw organisatie.

Teveel vervuiling
Ook na 12.00 uur is het fijn om op een schoon toilet plaats te kunnen nemen. Waarschijnlijk ten overvloede vermelden wij u dat dit niet mogelijk is met één schoonmaakbeurt alleen in de ochtend/avond.

Incidenten
Gemorste koffie, omgevallen vuilnisbakken, lege bekertjes, toiletpapier of papieren handdoekjes op de vloer in de toiletten etc. Allemaal punten die in afdoen aan de kwaliteitsbeleving.

Service
En het is natuurlijk gewoon heel fijn om de schoonmaker of schoonmaakster een verzoek te doen, zodat het meteen opgepakt kan worden.

Ongestoord werken
Er kan natuurlijk ook een goede wisselwerking worden gevonden tussen dag –en avondschoonmaak. Bijvoorbeeld door de kantoren voor werktijd schoon te maken, en de algemene ruimtes gedurende de dag.

Laagfrequent schoonmaakwerk
De schoonmakers voeren de reguliere schoonmaakwerkzaamheden uit. Maar in het programma staan ook laagfrequente werkzaamheden, ook wel specialistische werkzaamheden genoemd. Denk bijvoorbeeld aan het specialistisch vloeronderhoud, het conserveren van lino –of marmoleum vloeren, het schrobben van stenen vloeren tot zelfs het polijsten en weer op glans brengen van de stenen vloeren. Hier komt periodiek een apart team voor, zodat uw object tot in de puntjes verzorgd blijft!

De schoonmaker als onderdeel van uw organisatie
Onze schoonmakers zijn niet alleen onderlegd, maar ook netjes in de communicatie, verzorgd van uiterlijk en hebben meerdere jaren ervaring in de schoonmaak.

DSC_0381

IMG_2344

085

Dagschoonmaak foto's werkzaamheden

Dagschoonmaak
Dagschoonmaak
Dagschoonmaak

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?