Avondschoonmaak

Schoonmaakdiensten in de avonduren

Avondschoonmaak

Uw medewerkers zullen het absoluut waarderen om lekker te kunnen beginnen met werken op een schone werkplek. Daarnaast zorgt het toenemende aantal flex-werkplekken voor een verhoogde eis aan het hygiënisch schoonmaken van de werkplek.

Schoonmaakprogramma op maat
Geënt op de gebruiksfrequentie per ruimte wordt er een op maat gemaakt schoonmaakprogramma opgesteld dat als basis dient voor de schoonactiviteiten in uw pand. Het schoonmaakprogramma wordt vertaald naar duidelijke taakkaarten, zodat voor de schoonmakers heel duidelijk is welke werkzaamheden wanneer uitgevoerd moeten worden.

Controle
Op het schoonmaakprogramma worden deze werkzaamheden afgetekend na uitvoering, zodat onze VSR-KMS controleur een objectieve meting kan uitvoeren. Op basis van de uitkomsten van de controles kunnen de schoonmakers extra aangestuurd worden, of kan het schoonmaakprogramma dusdanig aangepast worden dat het compleet gaat voldoen aan de kwaliteitseisen.

De uitkomsten van de controles ontvangt u digitaal. Dat is vrijwel het enige waar u erg in zal hebben betreffende de schoonmaak, buiten het feit dat u en uw collega’s iedere dag van start kunnen gaan in een schoon kantoor.

Verantwoord
Voor ons is het zeer vanzelfsprekend, maar niet minder belangrijk. He feit dat al onze uitvoerenden en leidinggevenden gescreend zijn en waarrvan wij over een VOG-verklaring beschikken. Zonder deze verklaring komen zij ook niet bij u werken.

057

DSC_0021

 


Ongestoord werken

Binnenkomen in een schoon kantoor

Aangevulde sanitaire voorzieningen

Een representatieve weergave van uw organisatie

Avondschoonmaak door Klaver Drie

Avondschoonmaak
Avondschoonmaak
Avondschoonmaak

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?