0-beurt

In optimale staat brengen en houden

0-beurt

Een 0-beurt?

Om over te kunnen gaan op schoonmaak onderhoud dient de staat van het gebouw terug te worden gebracht tot de zogeheten 0-situatie. Onderhoud staat hier dik aangegeven omdat onderhoud betekend “het in goede staat houden”.

Terugbrengen naar een 0-situatie is dus een grondige reiniging om het pand in goede staat te brengen. Dit is bijna altijd nodig bij een nieuw opgeleverd pand, maar ook bij de overgang van een andere leverancier naar Klaver Drie. Achterstallig onderhoud is hier vaak de oorzaak van.

Nieuw opgeleverde gebouwen

Bouwstof, cementspatten en verf. Zomaar een paar soorten vervuilingen die u kan verwachten na oplevering van uw gebouw. Erg vervelend natuurlijk, maar niet onoverkomelijk. Alles valt te verwijderen. En om uw gebouw in optimale staat te houden moet deze eerst in optimale staat gebracht worden. Vakkundige medewerkers, moderne machines en de juiste reinigingsmiddelen zorgen ervoor dat met flink wat inzet het gebouw in aanzienbare tijd in optimale staat verkeerd.

Helaas zult u van dit resultaat niet lang kunnen genieten. Gevoelige vloeren worden afgedekt met stucloper en wij adviseren om de liftbekisting ook na oplevering te laten zitten. Vanzelfsprekend zal het gebouw nog worden ingericht en zullen in sommige ruimtes nog verbouwingen plaats vinden. De meeste materialen en meubels worden toch echt met de lift vervoerd. Zonder liftbekisting raakt de lift dan alsnog beschadigd.

Maar als iedereen dan echt gesetteld is kan ons het startsein gegeven worden en wordt de bescherming verwijderd. Schone vloeren komen tevoorschijn en na een laatste schoonmaak kunt u nu echt met trots uw gebouw aan iedereen laten zien.

Overgang naar Klaver Drie

U zult niet zonder reden uw huidige leverancier vaarwel zeggen. Vaak is het resultaat niet naar wens. Ervaring leert dat met name de laagfrequente werkzaamheden vaak niet (goed) uitgevoerd zijn. Juist deze werkzaamheden zijn nodig om comulatief (ophopend) vuil te verwijderen.

Een machinale reiniging en attentie voor detail volstaan vaak om uw gebouw weer in optimale staat te brengen. Direct na de reiniging ziet u uw gebouw zoals u dat graag wilt zien. En onze schoonmaker kan van start gaan om uw gebouw in optimale staat te houden.

20150302_095328

IMG_2071

0-beurt

0-beurt
0-beurt
0-beurt

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?