Schoonmaakonderhoud

Een schoon en verzorgd kantoor is hét visitekaartje van uw bedrijf

Schoonmaakonderhoud

Een schoon en verzorgd gebouw woont en werkt prettiger. Niet alleen voor de gezondheid en de uitstraling is het schoonmaakonderhoud belangrijk, maar ook voor de verlengde levensduur van de bouwelementen. Wij verdelen de doelen van schoonmaak in twee delen, te weten: Technische kwaliteit & Kwaliteitsbeleving

Technische kwaliteit
In een eerste afspraak zullen wij de ruimtesoorten, vloerafwerking en vierkante meters inventariseren. De ruimtesoort geeft aan wat de gebruiksfrequentie en de daaraan verbonden vervuilingsgraad is. De vloerafwerking geeft aan welke schoonmaak methodiek moet worden toegepast. Door deze twee gegevens aan de vierkante meters per ruimtesoort te koppelen kunnen wij een calculatie opstellen. Op deze wijze weten wij zeker dat onze schoonmakers voldoende tijd hebben om de ruimtes goed schoon te houden.

Op basis van de inventarisatie wordt het schoonmaakprogramma opgesteld. Hierin kunt u tot op de dag af precies aflezen welke werkzaamheden wij gaan uitvoeren. Dit schoonmaakprogramma wordt al bij de offerte bijgevoegd. Transparantie staat voorop.

Het schoonmaakprogramma wordt onderverdeeld op basis van frequent –en laagfrequente werkzaamheden. De dagelijkse (frequent) werkzaamheden worden uitgevoerd door onze interieurverzorger en de periodieke (laagfrequent) werkzaamheden worden uitgevoerd door onze vloerspecialist. Op deze manier kunnen de werkzaamheden centraal vanaf ons hoofdkantoor aangestuurd worden, passen de opleidingen van de uitvoerenden bij de werkzaamheden en worden de reinigingsmachines structureel juist ingezet.

Kwaliteitsbeleving
Als de schoonmaak op basis van het schoonmaakprogramma wordt uitgevoerd dan is de technische kwaliteit optimaal. Helaas is de kwaliteitsbeleving niet altijd inherent aan de technische kwaliteit, doordat de één meer aandacht wenst aan bijvoorbeeld het frequent ledigen van de afvalbakken en een ander wilt weer graag zeker weten dat de telefoontoestellen schoongemaakt worden. Er is geen kok die voor alle monden kan koken. Wel kunnen wij door middel van het in kaart brengen van de wensen en eisen, daar zoveel mogelijk op inspelen.

Diensten onder Schoonmaakonderhoud

Sanitaire ruimtes

Sanitaire ruimtes

Vaak dienen sanitaire (natte) ruimtes te voldoen aan verhoogde hygiëne eisen (AQL, HACCP). U kunt hierbij denken aan grootkeukens, toiletgroepen, douche -en badkamers. Een dieptereiniging is de perfecte toevoeging.

0-beurt

0-beurt

Om over te kunnen gaan op schoonmaak onderhoud dient de staat van het gebouw terug te worden gebracht tot de zogeheten 0-situatie. Onderhoud staat hier dik aangegeven omdat onderhoud betekend “het in goede staat houden”.  

Oplevering

Oplevering

Na -of tussentijdse bouwoplevering wordt de schoonmaakoplevering uitgevoerd. Met specifieke methodes wordt stof verwijderd. Grofvuil en bouwvuil wordt verwijderd. Kortom een schone oplevering.

Servicemedewerk(st)er

Servicemedewerk(st)er

Kwaliteit met betrekking tot de schoonmaak is tweeledig en bestaat uit de technische- en functionele kwaliteit. Wij spreken dan ook liever over een servicemedewerker, daar zij altijd bereid moeten zijn zoveel mogelijk te voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. Onze selectieprocedure stelt verscheidene eisen

Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Levering en montage van hoogwaardige sanitaire voorzieningen en aanvulling van milieu vriendelijke sanitaire producten.

Avondschoonmaak

Avondschoonmaak

U wilt een schoon en fris kantoor maar geen hinder voor uw personeel tijdens werktijden? Dan is avondschoonmaak door Klaver Drie de oplossing. Zodra uw medewerkers genieten van hun vrije tijd werken onze medewerkers aan een schoon en fris kantoor. Profiteer ook maximaal van de

Dagschoonmaak

Dagschoonmaak

Klaver Drie levert professionele dagschoonmaak diensten. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw medewerkers totaal geen hinder van onze schoonmaak werkzaamheden ondervinden. Maar uiteraard wel het plezier van een frisse en schone werkplek.

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?