Over Klaver Drie

 

Begonnen in 1983 als glazenwassers bedrijf is de organisatie door het inspelen op de wensen van de opdrachtgevers uitgegroeid tot een Multi dienstverlener met vier eigen afdelingen Schoonmaakonderhoud, Gevelonderhoud, Schilderwerken en Specialistische werkzaamheden.

Klaver Drie heeft altijd een gestaagde groei geambieerd ten behoeve van het behoud van specialismen in de verschillende disciplines. Dit heeft geresulteerd in een stabiele klantenportefeuille en een grote groep vaste medewerkers die allen opgeleid zijn om hun werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren.

Het zijn uiteraard onze medewerkers die de diensten uiteindelijk uitvoeren. Hoewel er geen kok is die voor alle monden kan koken, proberen wij wel iedereen tevreden te stellen. Een medewerker voelt zich prettig op een plek waar hij gewaardeerd wordt. En een medewerker wordt gewaardeerd als hij zijn werk goed uitvoert. Aan Klaver Drie dus de taak om de medewerkers in staat te stellen zijn of haar werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Het begint bij een goed opgezette calculatie. Het te reinigen object wordt ter plaatse geïnventariseerd. Dat wilt zeggen het opnemen van de m2 per ruimte, ruimtesoort en gebruiksfrequentie. Maar natuurlijk ook uw aanvullende wensen en eventuele aandachtspunten. De juiste calculatie zorgt ervoor dat de medewerker op een verantwoorde wijze het werk kan verrichtten.

Aan Klaver Drie dan de taak om de medewerker in staat te stellen zijn of haar werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. De basis wordt gelegd door de medewerkers in –en extern op te leiden en ze te voorzien van de nieuwste middelen –en materialen.

Wij vinden het dan ook een groot voorrecht om nog steeds bij het overgrote deel van onze klanten de diensten te mogen leveren. Onze medewerkers zijn hier vertrouwt en een fijne communicatie is daardoor ook mogelijk. Onze bestaande klanten willen wij zo goed mogelijk van dienst zijn en van advies dienen. Zij schromen zich dan ook niet om direct contact met ons op te nemen bij vragen en verzoeken. Wij kunnen aan veel verzoeken voldoen door een totaal pakket aan facilitaire diensten op professioneel niveau.

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?