Kantoorcomplexen

Kantoorcomplexen

Uw werkgevers voelen zich prettiger in een goed onderhouden kantoorcomplex, uw opdrachtgevers krijgen een juiste indruk van uw onderneming en het complex behoudt zijn waarde. Klaver Drie realiseert op professionele wijze het schoonmaak- en specialistisch onderhoud voor diverse opdrachtgevers.

Schoonmaak

Afhankelijk van de gebruiksfrequentie en ruimtesoort wordt een op maat gemaakt schoonmaakprogramma opgesteld. Het schoonmaakprogramma wordt vertaald naar taakkaarten ten behoeve van de schoonmaak(st)ers. Onze opgeleide schoonmakers zorgen met inzet van de nieuwste schoonmaakmiddelen –en materialen voor perfect onderhouden werkplekken.

Specialistisch vloeronderhoud

Er wordt onderscheid gemaakt tussen frequente werkzaamheden (schoonmaakonderhoud) en laagfrequente werkzaamheden (specialistische reiniging) om opleidingen perfect af te stemmen op de werkzaamheden om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Zo kunnen wij centraal aansturing geven op de uitvoering van de laagfrequente werkzaamheden. Met het gehele jaar door glanzend schone vloeren als resultaat.

Controle

De werkzaamheden worden gecontroleerd conform VSR-DKS door onze controleurs die hun opleidingen hebben genoten bij het SVS, dé brancheopleider.

Sanitaire voorzieningen

Levering en montage, toelevering van de producten en het aanvullen van de voorzieningen. Wij bieden een diverse keuze aan milieu vriendelijke producten die per productgroep varieren in kwaliteit. De keuze is aan u en wij zorgen voor de tijdige levering en aanvulling, zodat er nooit wordt mis gegrepen.

Servicemedewerkerster

Het verzorgen van een aangeklede vergaderruimte of recepties, bestellingen doen, een prettige ontvangst van uw klanten, de planten water geven, klein schoonmaakwerk. Zomaar een greep uit de taken van een servicemedewerkerster die ervoor zorgt dat de bijzaken op rolletjes loopt zodat u en uw medewerkers zich op een prettige manier kunnen concentreren op uw core-business.

Glas –en gevelonderhoud

Als alles binnen in optimale staat is wilt u ook dat de buitenzijde van uw kantoorcomplex een representatieve weergave is van uw onderneming. Het glas –en gevelonderhoud wordt verzorgd door 100% opgeleid personeel met inzet van onze eigen hoogwerkers, waarbij veiligheid en kwaliteit het uitgangspunt is. Een stralend schone gevel heeft zijn bewezen aantrekkingskracht.

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?