Schilderwerk

Goed schilderwerk, de meerwaarde voor uw pand!

Schilderwerk

Een verzorgde uitstraling

U wilt dat uw woning, bedrijfspand of gebouw een goed verzorgde uitstraling heeft. Goed verzorgd en strak schilderwerk geeft uw pand deze uitstraling. Maar om een verzorgde uitstraling te behouden is regelmatig onderhoud van het schilderwerk van groot belang.

De grootste vijand van uw schilderwerk zijn de weersinvloeden. Professionele verf biedt uw schilderwerk een goede bescherming tegen de diverse weersinvloeden. Daarom gebruiken wij alleen maar professionele en duurzame producten in de voorbehandeling en de afwerking van het werk.

We werken voor particulieren, bedrijven, woningcorporaties, overheidsinstellingen,verenigingen van eigenaren en vastgoedbeheerders.

Vanuit de vraag van onze opdrachtgevers

De service van schilderwerkzaamheden is ontstaan door de vraag vanuit onze opdrachtgevers. Kleine schilder -en herstelwerkzaamheden kwamen steeds vaker voor. Fietsen die beschadigingen veroorzaken op muren, vlekken, vocht onder plamuurwerk en verkleuring van het schilderwerk.

Dit zorgt ervoor dat het object er smoezelig uitziet, waardoor de kwaliteit van de schoonmaak ook negatief beïnvloed werd. Ook tijdens de glasbewassing werd vaak de slechte staat van de geschilderde gevels en kozijnen geconstateerd. In veel gevallen zorgde dit zelfs voor houtrot waardoor onze opdrachtgevers voor hoge kosten kwamen te staan.

Er wordt nu door onze controleurs steeds meer gekeken naar de algehele staat van het object om onze opdrachtgevers tijdig te verwittigen over noodzakelijke werkzaamheden, zodat onze opdrachtgevers niet worden belast met onvoorziene dure herstelwerkzaamheden. En met inzet van onze vakbekwame schilders en eigen bereikbaarheidsmiddelen -en materialen levert Klaver Drie deze dienst aan haar bestaande opdrachtgevers op hoog niveau tegen een scherp tarief.

Jarenlang gegarandeerd van strak binnen- en buitenschilderwerk?

Dan is een onderhoudscontract bij Klaver Drie een goede optie voor u. Wanneer u bij Klaver Drie een meerjarig onderhoudscontract afsluit, dan is uw schilderwerk gedurende de afgesproken periode gegarandeerd. Tijdens deze periode voeren wij frequente controles uit en waar nodig herstellen wij direct het werk. De prijs die u hiervoor betaalt, is afhankelijk van de onderhoudsbehoefte. U betaalt dus nooit te veel, en bent gegarandeerd dat uw schilderwerk goed wordt onderhouden. Een onderhoudscontract bij Klaver Drie houdt de kosten controleerbaar en heeft een gunstig effect op het behoud van de waarde van uw pand.

Advies?

Wij denken graag met u mee over het onderhoud van uw pand en wij helpen u graag bij het opstellen van een plan van aanpak. Neem geheel vrijblijvend contact met ons voor het maken van een afspraak en wij zullen u overtuigen met een helder advies en een concurrerende offerte.

20141021_125550

upload iphone2 562

schilder

 

Klaver Drie service:

– Jarenlange garantie
– Glanzend schone oplevering
– 100% opgeleid personeel
– Full service
– Hoogwaardige kwaliteit
– Meest hoogwaardige verfsoorten (naar keus)

Afbeeldingen van ons schilderwerk

Schilderwerk
Schilderwerk
Schilderwerk

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?