Glasbewassing

Een echt ambacht!

Glazenwassersbedrijf

Een echt ambacht!

Begonnen als glazenwassersbedrijf en heden ten dagen uitgegroeid tot een heuse totale dienstverlener, staat de mooie ambacht van het ramen lappen nog steeds hoog in het vaandel. Waarbij niet alleen de glasbewassing ansich, maar ook de service en veiligheid daaromheen voldoen aan de hoge normen welke kenmerkend zijn voor alle diensten geleverd door Klaver Drie.

Klaver Drie is mede oprichter van de AWOG (Algemene Werkgevers Organisatie Glazenwassen). Na vele successen is de AWOG als apart segment opgenomen in de al bestaande branchevereniging OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten). Op deze manier zet Klaver Drie zich in voor de verdere professionalisering van de glazenwassers branche en daarmee ook haar eigen diensten. Zo is Klaver Drie ontwikkelaar van de RI&E en heeft deze branchebreed vrijgegeven.

Veiligheid & kwaliteit

Persoonlijke veiligheid en veiligheid van derden is te allen tijde het uitgangspunt. Er wordt daarom veel geïnvesteerd in opleidingen, bereikbaarheidsmaterialen –machines en –middelen. Uw gevel wordt onderhouden door verzorgd, 100% opgeleide gevelspecialisten, een geheel eigen hoogwerkerpark en leveren wij dit in de hoge mate van service die u van ons mag verwachten. U wordt 2 weken van te voren in kennis gesteld van de datum waarop wij uw ramen gaan wassen, worden de kozijnen zonder enkele uitzondering ook afgenomen en bent u gegarandeerd van schone ramen die op een veilige manier zijn gelapt door uw glazenwasser.

Klaver Drie en Veiligheid

Voorzitter van de technische commissie bij de Arbeidsinspectie
Zitting in het college van deskundigen van het liftinstituut
Lid van het CVG College van Gevelliftinstallateuren
Gesprekspartner VROM en SoZaWe

glazenwassersbedrijf

DSC_0072

hoogwerkers

 

 

 

Onze glazenwassers in actie

Glasbewassing
Glasbewassing
Glasbewassing

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?