Gevelreiniging

Wij brengen uw gevel weer in topconditie!

Gevelreiniging

Waarom

De mate van vervuiling is afhankelijk van de ligging van uw object. Bosrijk gebied, in directe omgeving van vliegverkeer, zeegebieden en druk verkeer zijn allen oorzaken van vervuiling van uw gevel. Niet alleen zorgt gevelvervuiling voor een verwaarloosde blik, ook kan het op termijn voor blijvende schade aan uw gevel zorgen.

Op de juiste manier

Zomaar de hogedruk spuit erop zetten is veel te kort door de bocht. Afhankelijk van de soort ondergrond en de vervuiling kan de manier van gevelreiniging vastgesteld worden. Hierin kunnen twee hoofdgroepen van reiniging worden onderscheiden: Reiniging door chemie en reiniging onder hoge (gepaste) druk. Uw object wordt dus altijd van te voren geïnventariseerd.

Reiniging door chemie

Tegenwoordig worden er meer en meer verschillende materialen voor de gevel gebruikt. En het is absoluut zo dat de gevels hier erg fraai door worden. Denk bijvoorbeeld aan het aluminium, hout, kunstof, gemoffeld metaal, gietijzer, kunststof, trespa panelen en ga zo maar door. Vele materialen behoeven hun eigen manier van reiniging en onderhoud. Maar dan kunt u hier ook jaren van genieten en behoudt het zijn echte meerwaarde voor uw object.

Type hogedruk

Hogedrukreiniging kan op meerdere manieren met heet water, koud water, hoge druk en gepaste druk. Afhankelijk van de ondergrond wordt de wijze van hogedrukreiniging bepaald. Niet alle gevelbekleding kan tegen langdurig heet water of om onder hoge druk gereinigd te worden.

Let op!

Kies voor de echte gevelspecialist. Hogedrukreiniging wordt door veel bedrijven aangeboden. De hoge concurrentie dwingt gevelreinigingsbedrijven tot het hanteren van lage prijzen. Dit gaat vanzelfsprekend ten koste van de kwaliteit maar veel erger nog brengen zij blijvende schade toe aan uw gevel met verstrekkende gevolgen en hier komt u pas een jaar of twee jaar later achter. Als het te laat is.

Een te hoge druk reinigt makkelijk en lekker snel. De gevelreiniger kan dus in korte tijd vele meters reinigen en daardoor een lage prijs aanbieden. Echter worden bakstenen en voegen hierdoor beschadigd. Hierdoor krijgen de bakstenen en voegen een open structuur waar water diep in kan trekken. Bij de eerste de beste dag vorst barsten bakstenen kapot en springen voegen eruit, doordat het water dat in uw gevel zit bevriest en uitzet. Dan heeft u op de gevelreiniging bespaard maar loopt u later tegen een veel hogere onvoorziene kostenpost aan. Kies dus niet zomaar voor een gevelreinigingsbedrijf!

Klaar?

Laat ons de gevel ook direct de juiste nazorg geven, zodat deze langdurig schoon en beschermd blijft. Afhankelijk van de ondergrond kunnen wij uw gevel impregneren of coaten/conserveren.

P1030504

0911201008909112010090

0410201004204102010043

P1050857

mentrum Amsterdam 1

 

 

Klaver Drie dienstengroep verzorgt:

– Een rapport op waarin de bevindingen staan betreffende de oorzaken
– Het reinigen van alle soorten gevels
– Het impregneren van de stenen gevels (beschermen)
– Het coaten / conserveren van overige gevelmaterialen

Kortom het complete pakket voor gevelbehandeling. Uw pand zal aandoen als nieuw en wordt door het impregneren, conserveren en/of coaten voor een langere tijd beschermd!

IMG_3446-01

Gevelreiniging door Klaver Drie

Gevelreiniging
Gevelreiniging
Gevelreiniging

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?