Dakgotenreiniging

Voorkom waterschade

Dakgotenreiniging

Dakgotenreiniging wordt helaas te vaak vergeten, omdat veel mensen zich niet bewust zijn van de gevolgen van slecht functionerende dakgoten. De gevolgen zijn: lekkages, schimmels achter de buitenmuur en houtrot op diverse plaatsen.

Herstel van bovenstaande gevolgen zullen u flink in de buidel doen tasten, lekkages in het dak, schimmels achter de buitenmuur en houtrot in kozijnen zijn immers- of moeilijk te herstellen of ansich- heel kostbaar. Het tijdig opmerken dat uw dakgoot vervuilt is en de daarop volgende actie ondernemen is dus van wezenlijk belang.

U kunt merken dat uw dakgoot verstopt/vervuilt is wanneer:

– Het water over de dakgoot loopt of klotst
– water langs de regenpijp
– of zelfs water langs de muur

Voor Bedrijven en Particulieren

Particulieren
Vooral de winter en de herfst brengen veel bladafval met zich mee die de goede regenafvoer kunnen belemmeren. Mocht dit gebeuren dan kunnen wij deze problemen voor u verhelpen door uw dakgoten te reinigen, en voorkomen door jaarlijks (naar gelang nodig) uw dakgoten te controleren en indien nodig te reinigen.

Bedrijven en Grote projecten
Klaver Drie verzorgt de dakgotenreiniging op grote projecten, zo verzorgen wij de reiniging van dakgoten voor woningbouwvereniging Ymere en Bodegrave voor de gehele gemeente Haarlem. Dit traject betreft na het doorgeven den de betreffende straten de volgende punten:

– Route voor de reiniging wordt in kaart gebracht
– Gestandaardiseerde brief wordt opgesteld voor de bewoners, met informatie over waar en wanneer we de dakgoten komen reinigen
– Voor de reiniging worden foto’s gemaakt met aanduiding van straatnaam en huisnummer
– Na reiniging worden er foto’s gemaakt met aanduiding van straatnaam en huisnummer
– Na het traject worden de foto’s gebundeld en overhandigd

Ymere dakoten vol

Ymere dakgoten na reiniging

Referenties dakgotenreiniging

Dakgotenreiniging
Dakgotenreiniging
Dakgotenreiniging

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?