Gevelonderhoud

Uw pand zal door de juiste reiniging aandoen als nieuw en wordt door het impregneren, conserveren en/of coaten voor een langere tijd beschermd!

Gevelonderhoud

Uw pand zal door juiste reiniging aandoen als nieuw en wordt door het impregneren, conserveren en/of coaten voor een langere tijd beschermd! Op tijd door experts op de hoogte worden gebracht over de staat en wenselijke werkzaamheden, zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan. U kijkt immers niet continu naar de staat van uw gevel, maar onze medewerkers wel! Alle diensten om uw gevel in optimale staat te brengen én te houden onder één dak bij Klaver Drie dienstengroep.

Diensten onder Gevelonderhoud

Dakgotenreiniging

Dakgotenreiniging

Dakgotenreiniging is eens in de zoveel jaar van groot belang. Hierdoor blijft de afwatering in goede staat en voorkomt u nare gevolgen zoals lekkage en grotere schade.

Schilderwerk

Schilderwerk

Hoogstaande kwaliteit schilderwerken tegen de scherpe tarieven van Klaver Drie. Onze erkende schilders zorgen voor professioneel schilderwerk waar u nog jarenlang plezier van zult beleven.

Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging

Roetaanslag, vuil, algenaanslag en graffiti, zijn voor iedereen een doorn in het oog en niet op de laatste plaats voor u! Met hogedrukreiniging van Klaver Drie altijd een mooi aanzicht van uw pand.

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Om een gevel weer in topconditie te brengen, moeten er meestal meerdere handelingen plaatsvinden, zoals de oorzaak van de van de vervuiling vast te stellen.

Glasbewassing

Glasbewassing

Professionele glasbewassing op iedere hoogte door Klaver Drie. Van oorsprong een echt glazenwassersbedrijf maar uitgegroeid tot een heuse multidienstverlener op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Direct een vrijblijvende
offerte aanvragen?